Tanúsítvány

Díjmentes szűrőszoftver

TÉVÉZZ OKOSAN!

Jelenlegi hely

Címlap

Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/hfc/www_drupal/includes/menu.inc 579 sor).

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek módosulásáról

Tisztelt Előfizetőink!

 

Ezúton értesítjük Tisztelt Előfizetőinket, hogy a HFC-Network Kft. 2015. év július hó 01. napi hatállyal módosítja kábeltelevíziós szolgáltatásának (a továbbiakban: "szolgáltatás") Általános Szerződési Feltételeit (továbbiakban: ÁSZF).

 

Az M4 Sport közszolgálati médiaszolgáltatás, ami az Mttv. 74. szakasz (1) szerinti, kötelezően továbbítandó csatornák közé tartozik az NMHH 1195/2014. (XII. 16.) határozata alapján.

Az M4 Sport az analóg szolgáltatásunkban 2015. július 16-án váltja a Duna World-öt, digitális szolgáltatásunkban pedig azzal együtt lesz elérhető.

2015. július 1-től a közszolgálati médiaszolgálatásoknak a csatornasorrendben meg kell előzni a többi csatornát, az első programhelyekre kell kerülniük. Ennek megfelelően analóg és digitális szolgáltatásunk első 4 csatornája az alábbiak szerint kiosztásra:

 

1. M1                     2. M2                     3. Duna                 4. M4 Sport

 

A Duna World csatorna fenti időponttól csak digitális formában érhető el rendszerünkön, továbbra is kódolatlan formában, a Bonum TV és a Régió + pedig az M1 és M2 csatorna korábbi helyére kerül.

 

Összegezve tehát a csatornák sorrendje változik meg kínálatunkban, és kiegészül az M4 sportcsatornával.

 

Fenti változtatások ÁSZF 4. sz. mellékletét érintik.

A HFC-Network Kft. szolgáltatásaira vonatkozó Általános Szerződési Feltételei teljes szövege hatálybalépésig és azt követően is megtekinthető ügyfélszolgálati irodánkban, valamint a www.hfcnetwork.hu weboldalon.

Amennyiben az előzőek szerinti módosítás az előfizető számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaz, az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani a határozott időtartamú előfizetői szerződést. Nem mondhatja fel az előfizető a határozott időtartamú előfizetői szerződést ilyen esetben akkor, ha az előfizetői szerződést a határozott időtartamból eredő kedvezmények figyelembevételével kötötte meg, és a módosítás a kapott kedvezményeket nem érinti. Amennyiben a módosítás a kapott kedvezményeket érinti, és az előfizető felmondja a határozott időtartamú előfizetői szerződést, a szolgáltató az előfizetőtől nem követelheti a szerződés felmondását követő időszakra eső kedvezmény összegét. Ebben az esetben a szerződés felmondási ideje legfeljebb 8 nap lehet, a szolgáltató az igénybe vett kedvezményeket a felmondási idő lejártáig jogosult felszámítani.

 

 

Tisztelettel: HFC-Network Kft.